Я кохаю безтями

Аламаания
Твої очі багряні
Ненаситного кольору,
Я кохаю безтями,
Я цілую до болю.

Твоя посмішка чиста,
Милий мій любчику,
На тобі як намисто
Без єдиного ключику.

Твої ніжні обійма
Повертають  до раю,
Я без тебе не зможу
Як і ти,сподіваюсь.

Якщо треба,я буду,
Як малесеньке сонечко,
Поряд завжди і всюди
Можу навіть без спочину.

Ти чомусь не питаєшь,
Чи я хочу з тобою?
Якщо ти забажаєшь,
Я взлечу над рікою.