Крут1 свин1

Евгения Давыдянец
На Альпійських лугах
Не корови пасуть:
Для крутих українців
Там свині ростуть.
Грає музика ніжна,
Цвіте едельвейс:
Буде сало пахучим,
Смачним холодець!
Шиють чоботи свиням
І гарне вбрання.
...Тільки завжди грязюку
Знайде свиня!