Молитва за Украину

Вера Цебряк
Молитва за Україну.
Господи! Пошли Любов на Україну,
Щоб в мирі зажила Твоя дитина,
Щоб схаменулись голови гарячі
Й побачили, що Україна плаче…
Народ такий красивий і веселий
Немов сп;янів, кида свої оселі
І сам не розуміє, що він хоче,
Йде на майдан, а князь світу регоче…
Мій Боже! Знаю, Ти Любов велика
І вбережеш країну Ти від лиха,
Щоб в радості зростали наші діти,
Щоб благодаті кожен міг радіти,
Щоб мир і спокій панували в душах
І щоб країну всі любили дужче…
Господи! Пошли Любов на Україну!
Хай в мирі заживе Твоя дитина!    

3.12.2013.