Безл ч причин

Анастасия Босенко
Існує безліч причин,
Через які ми ночами сумуємо,
Через які ми ночами кричим,
Через які ми й досі існуємо...

Шукай їх в очах близьких,
Літай - не маючи крил.
З коханим - втіха не гріх!
З рідними - сльози не біль.

У квітах, натхненні, в сім'ї,
У сонці чи в білих снігах,
Усі найдорожчі життєві скарби,
В твоїх молодих і мрійливих руках.

Навколо є безліч причин,
Чому ми і досі живем,
Про що пишем низки виршів,
Для чого хранимо себе.