***

София Францева
Тягне щось,
вмирає щось,
болить так,
Як бачу ту людину з якою добре було,
як бачу,то помирають всі надії,
як бачу,то штормить мене із середини!
як бачу я її,у мене море сліз.
як бачу,серце ніби зупинилось,
як бачу,я ледь спасаюсь!
Ні!не видно це!
       я посміхюсь.

Ніби добре все.
Ніби я щаслива зараз.

А в той момент вулкани вивертаються,
та гасять зливою сльози.