integrum

Мартин Филдман
мала, справа навіть не в тому  щоб вступити саме в ЄС,
я насправді не вірю що нас там зустрінуть із хлібом і сіллю,
мала, але нам потрібен хоча би якийсь прогрес,
інакше, мала,
ми просто покриємось цвіллю.

мала,  зрозумій мене правильно, ми ж не консерви,
ми не можемо закритись і киснути у маринаді,
мала, у нашій країні не вічні резерви,
і не важливо насправді, мала,
хто буде при владі.

аби тільки нам обіцяли наше майбутнє,
хоча б обіцяли, я вже не кажу "робили",
бо нам треба вірити в щось,
а зараз віра відсутня,
а народ який втратив віру, хапає вили.

а Росія, мала,
ну що вона може нам дати…
у них, свого, давно не лишилось нічого,
окрім, «Путінкі», «газа», «Мосфільма», «кіркі» і «лопати»,
ну іще дехто лишився у них, хто вірує в Бога…

з усієї Росії, мала, жирує лише Москва,
ну ще Петербург, а так суцільна біднота,
а «Велика Росія» давно вже просто слова,
слова,
від яких у них, у самих, ікота.

але прикро, мала, що не знаєш як бути після навчання,
бо лишається в армію йти або сісти за грати,
тому знаєш, мала, людям набридло мовчання,
мала, їм дуже хочеться жити,
а не виживати…

а ЄС лише привід,
що б вилити всю образу,
і повернути віру у завтра, яку у них вкрали,
бо люди як завжди, мала, хочуть все і одразу,
бо так вже сталось що всі козаки були  ліберали.
М.Філдман