Не написал о тебе. 13. 09. 1990г. кн. 14

Дмитрий Данилюк 3
13.09.1990г.  Данилюк Д. Е.  №14.
На украинском языке.

Не написав, не написав,
Про тебе я ні стрічки.
До тебе йшов, до тебе йшов,
До голубої річки.

Куди течеш, куди течеш?
Де золоте озерце?
Кому віддаш, кому несеш?
Ти неспокійне серце.

Шумлять вітри, шумлять вітра,
В душі моїй глибокій.
Тобі скажу, тобі не тра,
Згубив с тобою спокій.

Куди спішу, куди спішу?
До голубої річки.
Вже не пишу, вже не пишу,
Тепер нікому стрічки.

Я знов піду, я знов піду,
До річки на долину.
Тебе найду, тебе найду,
А може знов покину.