Ледi-атмосфера

Игорь Герасименко Кременчугский
О, Моя Леді, не суди за те,
 що нині я у вас – усюдисущо.
 А пам’ятаєш: іноді зайде,
 осяє сум і утече. Тому що

 була жага побачити тоді
 і кучері оці, і очі світлі
 потребою у їжі, у воді.
 А нині ( я благаю!) – у повітрі.

 2010-2013