Заклик...

Дмитрий Лапа
Вставай народе! Час уже до бою!
Вставай, важливий кожен з нас,
Не будь народе безхребетною юрбою,
Такий момент буває тільки раз!

Паршиве кодло, сидячи при владі,
Мізерна банда жадібних тварюк,
Не має стати люду на заваді,
На палю їх, за ребра і на крюк…

То вороги, з руками в людській крові,
До них жалю нема та співчуття,
Вони кийками б’ють, в них Беркута здорові,
Для них ніщо країна та життя…

Тому єднаймось та йдемо разом,
З наснагою та полум’ям в серцях,
Свободи вогнищем, ми спалимо заразу,
Собі проборемо такий жаданий шлях…

Коли разом, коли людей багато,
Погана пошесть від страху тремтить,
У нас у кожного є за спиною хата,
Нам є кого до крові боронить…

Тому рушаймо всі! І кожен хто чим зможе,
Нехай вкладеться до цієї боротьби!
Я вірю, впевнений – народ мій переможе,
Сильніший від злочинної юрби!

Брати і Сестри! Не сидіть по хатах!
Бо якщо стратимо, чекай тоді гостей!
Ви пам’ятайте – Разом Нас Багато!
Йдемо вперед! За Землю! За Дітей!