Присвячу ться Чуйко Аркадiю Юрiйовичу!

Леся Танюк
Директору ОРЛИЦЬКОЇ середньої ШКОЛИ!
ПОЛТАВСЬКА область, КОБЕЛЯЦЬКИЙ район!


В Шану Вашим Світлим Дням в Житті!


Чарівна Посмішка Дивовижна Ваша,
Хай завжди буде з Вами..!
Й Як Чарівна Повна Чаша
Пишаються всі ДАМИ ВАМИ..!І


В Шану Вашим Світлим дням в житті,
Хай гріє Сонце на усій Землі..!
І Доля Шаслива про вас незабуде,
І найкраща ДОЛЯ обов`язково, буде!


Хай Вам Світить Зіронька щаслива,
На життєвій, довгій Українській Ниві!
Друзі нехай за Вас радіють Усі,
І не будуть такі Люде ... ЗЛІ!


Триматися Гордо і завжди Прекрасно,
І у щасливий день, і, у ненасний!