И видев кровь от язв Предвечного

Анна Георгиева8
И видев кровь от язв Предвечного
Сына Своего потоками,
плакала о людских грехах,
об искуплении их пороков

Радуйся, Пренепорочная,
Яко нечаянную радость Тебе, верному, давшая
Радуйся, Звезда Боготочная,
Яко радость всему миру соткавшая