Правда

Надежда Замкова
Журба,покинь мне наавжди
Я така людина,щозавжди прагну правди.
Правда,що ж це такенасправді?
Ми думаєм так,говорим інакше
І що ж це значить?
Правда ні звичайно
Правда це те чому нас учили з дитинства
Правда це дитина,яка не вміє брехати
Правда-це так багато
Люби всі прагнуть правди,
Але при тому всі говорять неправду
В верхах у політицітеж говоорять неправду
Хоч насамперед іноді хочуть правди
Давайте розгдянем,що ж це таке
Може це щось рідке,яке протікає крізь наші пальці
Ми з вами не африканці
Ми ж з вами Українці кінці кінців
Чом у ж мии завжди криєм
Цю матінку правду,
Чому ніколи її не говорим,
А тільки митингуєм
А правда де ж вона?
ЇЇ закопали і ключі від могили забрали
Хто ж  буде їїодкопувать і нам говорить
Цю мить запам"ятвєм і ми точно знаєм
Що правда жива і ховати її
Не потрібно від нас