Покохала я парубка

Татьяна Дерновая
Покохала я парубка,
Спокій свій згубила.
Не свари мене матінка,
Теж, молодою була.

Я без нього не проживу,
Дуже щиро його кохаю.
Я молитву читаю свою,
Дуже Бога – отця благаю:

«Щастя в мене не відбирай,
Якщо грішна прости, молю я.
Пропусти нас з коханим в РАЙ,
Де кохання, віра і надія».

Вірю щастя я з ним знайшла,
Він мене теж кохає.
Прости Боже і матінка,
За всі гріхи, що маю!