Розвихрено весь бiлий свiт злiтае...

Борис Смыковский
Розвихрено весь білий  світ злітає.
Навскісні з  неба сиплються вогні.
Як  дивно  у  житті  чомусь  буває -
Закохуєм  в  себе, закохуємось ми,
І  смерть  у  серці  разом  догоряє,
Бо  весен  не  буває  без  зими,
Бо  літо  в  листі золотім зникає,
Бо  таїна   і  загадка - це  ти,
Що  смішно  так  і  голосно  зітхаєш,
Аж  світ  навколо  звихрено  летить.