Летять хмари вдалечiнь

Юра Радуга
Летять хмари вдалечінь
В далеку країну.
Думки знову всі мої
Плинуть в Україну.
Там, як завжди, восени
Дніпро сивий плаче,
та шепоче з вербами,
Як з дітьми неначе.
І старенька мати
Жде в таку годину
Коли діти, її діти
Додому прилинуть.

        сентябрь 1974г.