Мамо

Надежда Замкова
Мамо,скількисліз пролила ти я знаю
Тому дуже тебе розумію
І вмію тебе зрозуміти
Я мати теж і це не має меж
Ми любим дітей
ми віддали їм усе
Тепло серця,душі,Здоров"я,
Багатство,все,що є
І життя готові віддати,
Але діти наші не знають,
Вони не розуміють,
що відчуває мати
Але пройдуть роки
І вони це все зрозуміють
Вони поймуть це все
Коли стануть самі батьками
І роками будуть плекати своїх дітей.