Каштани

Надежда Замкова
Великі каштани в алеї стоять
І чудно і дивно вони ще не сплять
То жолудь упаде з дубка
То каштан з висока
Покрилось все осіннім нарядом
А ми живемо зовсім рядом
Життя в нас таке монотонне й складне
Лиш очі веселі від тієї краси
Красуємось ми каштанами дубами і квітками
Осіння природа,що золотом вкрила дерева
І листя підногами шуршить,шепоче
Повідати щось хоче,мабуть про те,що
скоро снігом усе замете.