Ос нь

Надежда Замкова
Осінь розсипає золото під ноги
У матусі  сріблом скроні вкрились
Наче фарбою залились
Листя з дуда шелестить
Ми ідем з матусею по парку
І вдихаєм свіжість осінню
Листя шелестить під ногами
Що воно хоче нам розказати
Про те що осінь іде крадько
То засвіте сонце
То хлюпає дощ
А в парку хризантеми цвітуть
То журба,то сум прилине
І звичайно на мене вплине
Знову бачу осінь молоду
І мою матусю золоту.