за спиною

Настасья Гром
В сім - виходжу в зиму.
Чи вона у мене
І відразу в спину
Бється щось студенне.
За спиною – вітер,
Відстань і минуле,
За спиною – з літер
Все, що не забула.
За спиною всі ті,
Хто колись покинув.
За спиною вітер…
І ножі – теж в спину.
За спиною все те,
Що було важливим.
…В мене теплий светр,
Я виходжу в зиму.
На плечах тримаю
Весь тягар «сьогодні».
За спиной зникає
«Вчора» у безодні.
Обіцяв ти бути
Назавжди зі мною.
…Боляче відчути
Тебе за спиною.