грудень 2013

Ганна Осадко
Важке безсоння. Грудень. Лихоманка.
Така манка ілюзія багать.
Личини лиха. З неба – зимна манка.
Земля-землянка, у якій не сплять,
А гострять коси... навскоси вітрами
Летять услід тобі-йому-мені
Слова – «все буде добре» -  голос  мами,
Для всіх одної, і горять вогні
Нехай досвітні...