Грешим и каемся. Олег Штейнер

Радко Стоянов 2
Грешим и каемся, по кругу, по спирали нисходящей,
Проматываем жизнь и время ускоряет этот бег.
Но подлинно виновен не встающий да опять грешащий,
А кто уже не различает грешника и грех.

ГРЕШИМ И СЕ КАЕМ
Превод: Радко Стоянов

Грешим и каем се във кръг и по спирала низходяща,
прахосваме живота, времето пришпорва този бяг.
Но истински виновният не трябва да е вечно грешник,
защото той не различава грешника от грях.