Коли так то спокiйнiше

Наталия Губерникова
Та колись все те що скоїли обставини міцної руки долі мине,
Ти забери нас двох туди ,де стояв Родольський той що Колос,
Бо між людей у тілі наша любов помре,
Скажи моє ім'я ,скажи його вголос...

Ти періодично будеш боятись зазирнути в мої гартовані відчаєм очі,
Щоб не прочитати усю любов ,яка стала такою дешевої та водночас такою дорогою,
Ти складеш руки ,забувши,про те що колись обіцяв,
Зберегти усе,будь-якою ціною,...

І станеться щось схоже ,як в старій рекламі,
Та на питання чому тут лише один білет на який я насправді надій не маю,
Я відповім щоб зрозуміти треба випити занадто багато міцної кави ,
Бо з залишками спогадів у майбутнє я не літаю'