Час

Виктор Гала
Не спиниш час,він як вода
Біжить стрімким потоком в море,
Забравши юності літа,
Хвилини щастя,смуток, горе.

Він не повернеться з доріг,
Не прилетить як птах весною,
Не стане гостем на поріг,
А вжалить серце кропивою.

І не шукай його не клич,
Збирай врожай в життєвім полі,
Як по тобі заскиглить сич
Ти забереш свій час з собою.