З тобою в двох

Сергей Панин 4
Неначе світ весь зник для нас;
I сонце навiть слiпить очi;
З тобою в двох, як це можливо?
Чи я у сні чи може диво?

До мене тихо підійшла;
Торкнулась рук моїх, долоні;
І на останок ти пішла;
Зостався я лише з собою...