так званий майдан

Мирослава Ми
 на майдан пішли ледащі
 не працюють, а страйкують
 знають як нам буде краще?
 сумніваюсь. дикі люди!
 не читали договору
 просто хочуть страйкувати
 не ходити на роботу
 щось кричати, танцювати
 поки інші, ті хто проти
 кожен день працюють, вчаться
 майдануті ідіоти
 все ніяк не накричаться!