***

Багир Жамурзов 2
Села сэтюн мигъэл
Аи анкогъ пгъанд аир
Коэгъ магътё кноск
Анкогъ жьем чукгъе

Люи фамий села гъол
Донегъ шалегъ э, ля, дулегъ
Жьугъне огъе авек тои
Фагъен жьалусе де темп ан темп.

        автор: Багир Жамурзов