Ты пришла

Сергей Панин 4
У смуток часу ти прийшла;
І поруч сіла біля мене;
Без усіляких дивних дій;
Мене собою ти зігріла;

А потім сяйвом зникла ти;
У вимір кращій полонила;
Зостались мрії і думки;
Яким ніколи не з'явитись.