Справжн почуття

Алексей Ситников 3
Люблю тебе одну таку
І я не знаю як сказати,
За тебе я згорю в аду
Любов лиш хочу показати

А ти не бачишь і не чуєшь,
Цілуєшь іншого, кайфуєшь,
Зі мною бути ти не хочешь,
Лиш нерви ти мої лоскочешь.

І в небі хочу написати
Як сильно я тебе кохаю
Мені набридло вже не спати
Вірші тобі лиш я складаю.

Пробач мені ці почуття
Я намагаюсь їх замкнути
Але немаю вороття
Я хочу лиш с тобою бути

І знаю завжди- повернусь!
Ми разом будемо з тобою
На янгола не обернусь
Але й не стану я Лукою

І я з надієй подивлюсь
В твої красиві сині очі
І на коліно приклонюсь,
І обійму тебе щомочі

Ти відштовхнешь мене у бік
І вдаришь ти меня рукою
Але не дивлячись на вік
Я обіцяю буть с тобою.