Ти-Всесв т м й

Галина Прыймак
В моїх очах то ненависть,то туга,
То радість,то кохання цвіт.
Люблю тебе,та зовсім не як друга,
Мій неповторний,квітка-первоцвіт.
Мені тебе не можна не любити,
Ти-Всесвіт мій,ранкова ти зоря,
Мені тебе ніяк не позабути,
Мій промінь Сонця,зігріваюсь я.
Чекаю вісточки чи ввечері,вночі,
Вона така коротка,
Але серцю-втіха,
Як гарно це бажається:"Доброї ночі",
І на душі-спокійно так і зразу тихо.
Я думаю про тебе і живу тобою,
Моє життя поділене на долі,
І не пройде любов ніякою порою,
Нехай складеться у щасливу долю.