Вствай!!!

Стевия
Болить душа за Україну,
Вставай, народу мій, вставай!
Борись за землю, за родину,
За неба велич, щастя край.
Нехай Господь дарує сили,
Ще більше загартуємо дух.
Підіймемо Сатану на вили
І бісів розженемо, як мух!
Кріпіться сестроньки і браття!
Бо нас лякали вже не раз.
Розпалимо єдності багаття,
Прийшов наш довгожданий час!
Давайте мудрість поєднаємо,
Серця відкриємо для свободи.
Ми не раби, ми волю маємо
І подолаємо всі негоди!
Вершімо правду українці!
Девіз наш - праця і любов!
Нехай покров Святої Трійці
Не дасть пролити марно кров!!!