Солодкий дим

Окса Кова
Я дуже полюбляю палити
Я дуже полюбляю тютюн
Без нього не можу я жити
З собою ношу i палю
 
Випалюю цигарку зранку
Iз кружечкою кави на світанку
I ще одну перед сніданком
I ще одну після сніданку
 
Солодкий дим
(Солодкий дим)
Так гарно з ним
(Солодкий дим)
Він завжди з тим
(Солодкий дим)
Хто полюбляє
(Солодкий дим)
 
 Вже місяць як я кинула палити
I навіть якось стало краще жити
Дивлюся у вікно – якийсь блондин
Вдихає смачно клятий нікотин
 
Сигари, цигарки и попільнички,
Кальяни, люльки, рiзнi запальнички
Нагадують мені про давню звичку.
Ммм. Пачка цигарок лежить у ничцi
 
I похуй те
(Солодкий дим)
Що нікотин
(Солодкий дим)
Впливає зле
(Солодкий дим)
На стан судин
(Солодкий дим)
 
(2008)