Don t fuck my brain

Îêñà Êîâà
Please, don’t fuck my brain
Again and again
I don’t want to listen
Your stupid words
 
Please, don’t fuck my brain
Again and again
You better go home now
Baby, leave me alone
 
Don’t fuck…
Don’t fuck my brain
Don’t fuck…
Don’t fuck my brain
 
(2009)