парламент регламент

Полли Морская
самотність. Я1
дивлюсь цілий день телебачення,
новини по один + один
а там майдан, союз, євроінтеграція -
люди, ви сказилися? що за махінація?

дістало свавілля. до біса владу
ми єдиний народ, об*єдналися!
один з одним в ладу
і ось вже зірвалися!

браття і сестри, матері й діти,
а всю владу, всіх чортів цих - куди ж подіти?
люди стоять. за краще майбутнє для себе.
"президент і уряд" - святе, говорять по ТБ.

а я плювати хотіла на парламент,
все, що їм потрібно - мої гроші.
а мені від них - НОРМАЛЬНИЙ регламент!
в цьому ми з ними дуже не схожі.