Про В тчизну

Ладыгин
Я народився у вільній державі,
В країні краси і чарівних пісень.
У місці, де пращури кров проливали
За волю й свободу мирних людей.

Нас не подолали царські тортури,
Шляхти навала та рабства ярмо.
Разом пройшли крізь роки диктатури,
Разом здолали чорне клеймо.

Моя батьківщина- країна полей,
Безкрайнього сонця та чистого неба,
Де чутно щасливі крики дітей-
"Іншої Вітчизни для мене не треба!".

Ніхто і ніколи нас не переможе
Бо в серці горітиме ненька одна.
За свободу свою кожен душу положе
Зі словом "Україна кохана моя!".