Спинись, Укра но, отямся!

Натания
Я спокою хочу. Спокою!
Спинись, Україно, отямся!
Ти розриваешся між Європою...
З Росіею ти розриваешся...

Послухай що кажуть люди
І правильне видай рішення.
Депутати б"ють себе в груди-
Та ніхто з них ніщо не вирішуе!

Народ, що стоїть майданами,
Всі сили віддасть боротьбі
Майбутьнє вирішувать НАМ!
А влада - сама по собі!!!

Зберемось та й скажемо твердо:
"До Євро, або нікуди!"
Та хай там розірве цю владу!
У Євро ідуть наші люди!!!
6.12.3013