Псевдогуцулка - Руслана Лижичко!

Леся Танюк
Псевдогуцулка - Руслана Лижичко,
Має Файне, Добре, алиш люте Личко!
Та немає щирої і Божої Душі
Неповагою до Президента-викликає
                Люті Дні!!!


Голос глухий для усіх Пісень
Не співала би Ти ним у ноЧі,й у день
ЗаспіваЙ РУСЛАНОНЬКО ГУЦУЛКИ
А як ні, російською співай лиш тулько!


Про ЯНУКОВИЧА лиш щиро Ти згадай,
От тоді й потрапиш у Пісенний Рай!
А Я? Я ПОЕТКА із ВЕЛИКОГО НАРОДУ,
Із КАРПАТСЬКОГО, й РОСІЙСЬКОГО заброду!


Щиро Я Пишу Тобі, СПІВАЧКО,-
Ніби в Озері купаються і качури, і...Качки!


       "КАРПАТСЬКА МОЛЬФАРКА!".
     Село Великий Бичків,-де жарко!