Поза часом, поза простором...

Миклош Форма
День і ніч не мають значення...
Вечір, ранок – все одно...
Сенс – коли у мить побачення
п'ю колін твоїх вино...
Під зірками безсоромними
чи в туман ранкових цнот
ніколи грішити скромністю:
риму "рот" – до рими "рот"...
…День і ніч – принишкли осторонь,
бо панують в світі двох –
поза часом, поза простором –
Дотик Цар і Дотик Бог...