Стiй, не падай, не ховайся

Жолкевич Константин
На майдані Україна.
За життя,  за краще,
Стій, не падай на коліна,
Підійматись важче.
Стій, не падай, брате, друже,
Не біжи до хати,
Навіть якщо страшно дуже,
Треба гідність мати.
Пам'ятай, того й тримайся -
Не жити без волі,
Стій, не падай, не ховайся
Від своєї долі.
09.12.13.