Ж1нка-к1шка. женщина - кошка...

Оксана Олейник Львов
По мотивах серіалу:"Любов та Покарання" (Джейда і Абдуль Кадир Пала (дядько Саваша)).

Пальчиком поманила,
У пастку заманила,
Чужого чоловіка з розуму звела,
Бо вона - жінка - кішка, була.

Мило вустами усміхається,
Ніжно струн душі торкається,
Компліменти чоловікові робить,
І цим цього бабія, підкорить...

А він тішиться як маля,
І лише для нього світить її зоря,
Він забув про дім і дружину,
Коли посадив "коханку" у машину.

Ця жінка - кішка, підкорила і його сина,
І для нього стала одна-єдина,
А їй цього і треба,
Бо підступність, її потреба.

Заради свого зиску живе,
І навіть на іншеу сторону перейде,
Начальниці більше не перечить,
І на її підлеглих вже не кричить.

Але, що ж задумала та Джейда,
Для чого їй бідолашка Пала,
Крутить хлопом, як тільки хочить,
А він все кидає і до неї мчить...

На рус.
По мотивам сериала "Любовь и наказание" (Джейда и Пала (дядя Саваша))

Пальчиком поманила,
В ловушку завлекла,
Чужого мужчину из ума возвела,
Потому что она - женщина - кошка, была.

Мило устами улыбается,
Нежно струн души касается,
Комплименты мужние делает,
И этим этого бабия, покорит...

А он радуется как малыш,
И только для него ее заря светит,
Он забыл о доме и жене,
Когда посадил "любовницу" в машину.

Эта женщина - кошка, покорила и его сына,
И для него стала одной-единственной,
А ей этого и нужно,
Потому что коварство, его потребность.

Ради своей выгоды живет,
И даже на иншеу сторону перейдет,
Начальници больше не противореччит,
И на ее подчиненных уже не кричит.

Но, что же задумала и Джейда,
Для чего ей бидолашка Пала,
Крутит холопом, как только хочить,
А он все бросает и к ней мчит...