Витанцьову сальсу на вулиц б лий сн! г

Татьяна Слива
Витанцьовує сальсу на вулиці білий сніг,
Все кружляє, не має до іншого справи.
Пострибав у повітрі і тихо завмерши ліг.
Якби він попросив, я б йму заварила кави...

Але він не говорить, бо має не ту мету,
Його справа - робити чарівну казку.
І справляється вправно. Бо, бач, красу
За вікном витворяє. Ну ось, будь ласка...

Він породжує бачити в людях сміх
Що є справжній, знайомий і дуже теплий.
Я йому розказала про свій незабутий гріх.
І, спасибі йому, мені стало і правда легше...