28 11 2013

Виктор Берллин
мені казали - досить вже
писати смс, плести кліше
пташка вона блакиті екрану
а ти - блукаєш поміж фірянок
мені писали - треба добиватись
вони ж такі неприступні
хоч насправді іноді просто плювати
і про це знають усі присутні
та я все вірив у прозріння
весну беріг, збирав каміння
ловив на слух цитати -
з ними так приємно засинати
проте на сходинках зими
я мушу визнати нарешті
є люди - з якими не будеш ти
а є - коли ти завжди перший