Це солодке слово влада

Аксельруд
(До подій в Києві    в кінці    2013 року)

Це солодке слово – влада -
Там підступність, підлість,  зрада,
Там немає діалогу,
Там кийком  проб’ють дорогу,
Домовлятись нема вміння,
В хід тоді   іде  каміння,
Шашки, газ, петарди може,
Перемозі все  поможе.
Ну  а що до  руйнувань
Душ,  споруд, приміщень, здань,
До народних бід, страждань,
То керівники  байдужі,
Влада їм потрібна  дуже.