Золотii Бочки викохують Бондарi!

Леся Танюк
Золотії Бочки викохують Бондарі,
Як зернятко із зерня вирощують Плугатарі!
Народ Український на Ниві Працює,
В усьому дуж - щиро Народ Бондарює!


Восходить як Сонце, Народ Шахтарем,
В ЄВРОПІ живе, де обрій Плугатарем..!
У Природній, і дивовижній добрій грі,
Золотії Бочки,- викохують Бондарі!


Працьовиті, Горді, сучасні Наші Українці,
Пишу я Тобі, заморський Гінцю!
Із СИВИНИ відродженям, Щасливо ми живемо,
До Своєї власної, і гідної ЄВРОПИ ідемо!


Золотії Бочки викохують Бондарі...
Із Розумності Розумність виростає в Дні
Щасливі, білі, сильні, і, розквітлі у квітках,
Насправді, наяву, у роботі,- не у снах.


Бондарюють Бондарі, викохуючи Мрії,
Працюють Чемно Сі, гідні Люди Сії!