коли ти

Кира Соро
Коли ти вперше торкнувся моєї руки -
Я злякалась!
Хотілось втекти, заховатись
Але якось серце зжалось
Ноги, руки оніміли
Ми ще тоді нічого не розуміли...

Коли ти вперше мене обійняв-
Так ніжно, тендітно, не дуже сміливо
Розлив в моїй душі тепло
Посіяв таке непомітне малесеньке
диво
Яке поволі мій айсберг топило

Коли ти вперше мене поцілував...
Це так важко згадати
Ні, я пам'ятаю і почуття
І смак поцілунку
Але описати словами таке не можливо
Тому що те , що було
Було надто мінливо...

Коли ти вперше мені зізнався
Я прийняла виклик
І захотілось погратись
У гру двох закоханих,
чи двох нестандартних друзів


Коли ти вперше мене відштовхнув
Звідкись в мене почуття взялись
Всередині тісно
Ззовні байдуже, вітер холодом
вкриває тіло
А мені далі байдуже
Тільки пульс трохи стих
Серце піджалось
Я тепер би тобі хотіла зізнатись...