***

Юрий Богорадный
В  Ураїні – є  повір`я  –
Де  лелека  в’є  гніздо -
Там сердечнеє довір`я ,          
Щастя ,  щиреє  добро .

 
Бо  лелека , як і лебідь
Раз  кохає лиш в житті .
І у  парі тільки знають
Втіху  радощів  в душі .

 
Вірне  серце  у лелеки -
Не  лише  своїй родині –
Бо летить з країв далеких
Несе щастя Батьківщині .