Акт Само... Спалення!

Леся Танюк
Присвячується - волонтерці..!

Шанована моя, і... наша,
РУСЛАНА, СПІВАЧКА! Краще,
Тільки Дідько би тя взяв,
За кощунство - ніби бал!

Діти на Майдані навкруги,
ВИ! Усе кощунствуєте, ви!
Самоспалення бажаю люто вам,
САМОСПАЛЕННЯ, ви-стид і срам!(мадам!).

Дивиться на вас уся Країна,
На вас, дивиться...УКРАЇНА!
Може краще вже пишіть вірші,(як ваш, япона мать Ксенофонтов!).
А як ні?! БІБЛІЮ Читайте у тиші!(як я пишу вірші!).

Само... Спалення ваше, то... ганьба,
І гівняна революційна ваша боротьба!

КРАЩЕ УТОПИСЬ В ОДЕСІ, В ЧОРНІМ МОРІ..!(а я табе допоможу!). З Повагою.