I як тепер тебе забути

Елена Каминская 3
І як тебе забути?Я не знаю…
Не знаю що робити,куди йти…
Мені здається, я уже згораю,
Згораю з середини від жаги.

І як тепер тебе мені забути?
Я як до краю світу добрела,
Напилась би якоїсь я отрути,
Якби ж зійшла з очей ця пелена.