Революцiя - проституцiя!

Сергий Труш
Революція – проституція!

Всі на Майдан, у Київ, - проти Президента!
Ялинку в стяги, у намети – весь Хрещатик!
На боротьбу! Щоб не проґавити моменту!
З корінням, у сміття, - революційний братик.

Мороз - ніщо, а вітер – рух прозорого повітря.
Любов, Дніпро та пагорби наснаги додають!
Студенти, молодь, потерпаючи в страхіттях -
Удар у відповідь несіть! Інакше – переб’ють!

Та є й такі, яким лишень бо гроші…
Криваві, погодинні:  як у проституток.
Чи за народ, чи – проти? Всі для них хороші.
В ряди міліції чи модних інституток…

Де всі були, коли летіли бюлетені?
Чому фальсифікаторів не видко та не чутко?
Можливо, досить вести з совістею теревені!
Державу і державність наряджати в проститутку!

В собі АЗІРОВА убийте та помийтесь!
Де «Таврія», де «Порш Каєн» - зеніт з надиром.
Творіть, вирощуйте,- але не бийтесь!
Любов та каяття! І прощення просіть всім миром!

Поет ХХ сторіччя 12.12.13  о 14.15  с.Торгановичі