Наталка Полтавка!

Леся Танюк
Вірш Присвячується ПАМ`ЯТІ
ВЧИТЕЛЬКИ Історії-Географії
ОРЛИЦЬКОЇ середньої ШКОЛИ,
ЧУЙКО НАТАЛІЇ ВОЛОДИМИРІВНІ!


Стрічкою Червоною життєво сяє,
Врода ніжна карих бо Очей!
Потаємні ромени Планета має,
Недоспавши взимку зірочок-ночей!


Посмішка, то успіх Сонця ранкового,
Пташечки співали, й думали про дни,
Що Бог Неба, і Землі прийдешно знову,
Каже потаємне:"Знов Щасливі ми!"


Щирість Серця Полтавчанки таїть,
Й Розум Свій родзинкою в НІЙ є.
Ой, НАТАЛКА ПОЛТАВЧАНКА має,
Все природнє, й дуже потайне!


Квіточками в НІЙ Душа розквітла,
І Наталка і Полтавка Се.
Найщасливіші в Усьому ЇЇ ДІТИ,
На ПЛАНЕТІ, у КРАЮ - це все!


З Повагою.