Зима

Татьяна Марыч
Всі жаліються,що зимно
Що навколо лід.
Але ж це чарівна казка
Оповила світ.


Вечір,сніг і мерехтливе
 світло ліхтарів
Десь далеко вкрито поле
ковдрою снігів.


Всі натягши капюшони
Вскочили в трамвай.
Хоч на мить би зупинились
Бо навколо рай!!!


А на ранок,я знаходжу
На вікні пейзаж
Що мороз на склі виводив
Поки він у нас.


Діти бавляться у сніжки
Радісно кругом.
А під вечір місяц з неба
Дивиться серпом.


Ти лиш подивись на зорі
У морозну ніч!
Бо вони мов діаманти
Прикрашають Світ.


Зрештую натягши шапку
Я виходжу в двір.
Не страшні мені морози
Попередніх днів.


Хто жаліється багато
Треба у Сибір.
Або разом  надіслати
До Альпійських гір.


Хоча може і не треба
Може все дарма...
Там би вони зрозуміли
Що таке-ЗИМА.